/Noticias/noticias
22 julio 2018

BREUS.
Canvi de presidència

Maria Rams pren el relleu de Quim Planas en la presidència del Centre Catòlic per als propers quatre anys. Ja és oficial, Rams va ser proposada per la Junta i no va caldre posar la proposta a votació, durant l’assemblea anual celebrada el 2 de novembre tothom va mostrar la seva conformitat.

Aplec votiu de Sant Rafel
El 26 d’octubre va tenir lloc aquest acte festiu i de compliment del Vot de Vila, que com ja és habitual va comptar amb la lectura del Vot, un ofici solemne i un aperitiu ofert per l’Obreria del Vilar. Força blanencs van acudir a la celebració d’aquest Aplec. -mp-

5è Cicle de Cobla de Tardor
Un centenar d’espectadors van gaudir del concert de la Cobla Sabadell, que va encetar aquest cicle de tres Cobles. Els dies 16 de novembre i 6 de desembre tindran lloc el Concert de Cobla de La Principal de La Bisbal i el Concurs de Joves Compositors, respectivament. Aquest és l’únic Cicle estable tret del de Barcelona. -mp-

La Setmana de la Ciència
Del 15 al 23 de novembre. A Blanes, el CEAB preveu dur a terme la ponència “La divulgació científica a debat” a la Biblioteca el dia 19, Jornada de Portes Obertes l’endemà, amb visites guiades i la reproducció d’un audiovisual explicatiu, i una exposició sobre el Centre que es podrà visitar del 10 al 18 a la Biblioteca. -mp-

Fins el 14 de novembre
Recordem que d’aquí una setmana finalitza el període d’exposició pública i de presentació d’al·legacions al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que ha de configurar el creixement de la vila durant els propers 20 anys. Fins el 14 de novembre el POUM es pot consultar de 9 a 13 hores a la Casa del Poble. -mp-


ed. 166 --mp-- 10 noviembre 2008

Es busca un personatge familiar
L’Ajuntament de Blanes ha convocat un concurs d’idees per escollir un personatge, una mascota que serveixi per identificar els conceptes i els valors lligats a la marca de Turisme familiar al municipi.


ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

16ª Marxa de la Pau
El diumenge 29 de desembre a les 7 de la tarda tindrà lloc la Marxa de la Pau, que aquest any arriba a la seva 16a edició.


ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

Nova programació del Morralla
La nova programació d’activitats del casal municipal de joves Morralla Espai Creatiu va començar el 18 de novembre. Els joves poden participar en 9 tallers pensats per a grups d’entre 10 i 12 a cada activitat.


ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

L’ABBC estrena web
Amb l’objectiu d’apropar-se als clients i oferir més serveis i promocions als ciutadans, l’Associació de botiguers de Blanes centre ha creat la pàgina web www.abbc.cat.


ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

Votacions per triar el grafit
El vestíbul de la Biblioteca comarcal de Blanes allotjarà fins el 20 de desembre els treballs que s’han presentat al concurs de grafits convocat a principis de novembre per decorar una de les parets de la nova sala Biblioteca jove.


ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

La Cursa Mar i Murtra
La 26ª edició de la Cursa Mar i Murtra, organitzada pels Fondistes Blanes, se celebrarà el diumenge 12 de Gener de 2014. Les inscripcions es poden tramitar a través de la pàgina web de la cursa (www.cursamarimurtra.cat)


ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

L’auca del cava

L’artista pintor de Blanes Quim Serrano Bou està present, amb una exposició des del 24 de novembre, en el celler de les Caves Agustí Torelló Mata, a Sant Sadurní d’Anoia. A nosaltres ens ha informat així:

ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

El nou cava de Blanes

Tota la seva vida l’Antonio Membrives Jiménez va treballar a les Caves Mont-Ferrant fins que la històrica marca ha quedat anul·lada per especulacions mercantils i l’Antonio, com la resta de treballadors quedessin sense feina.

ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

Poesía contra la violencia

Son jóvenes veinteañeros con la pinta que se lleva a esa edad de descubrir la vida y las relaciones humanas. Son jóvenes comprometidos por la igualdad de las personas y de género. Su herramienta es la música, la música joven, el hip-hop.

ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

Dalí, el gran pensador

Presentació del llibre Dalí, el gran pensador. Llegat d’un escriptor desconegut a la Biblioteca Comarcal el divendres 17 de gener a les 20 h. A més de pintor i amb més de 8.000 pàgines escrites, Salvador Dalí és també un dels pensadors i escriptors més insignes del segle XX.

ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

Hojas de otoño

Como los colores de otoño, la poesía de Manoli Ariza Ortiz, de los Pinos, deja al espectador pensativo como cuando la vida de los árboles cae seca al suelo o cuando unos rayos del sol hacen brillar esos colores transparentes en su máximo esplendor.

ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

Animales de compañía en crisis

No es exactamente el título de la conferencia que el Ayuntamiento organizó en colaboración con la Diputación de Girona en la sala de la biblioteca Comarcal el 3 de diciembre. Pero ante las fiestas navideñas y la todavía existente costumbre de regalar seres vivos como juguete para los niños, no me parece nada exagerado cambiar el título original ‘Mascotes en temps de crisi’.

ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

Alimentación en la crisis

Ayuntamiento y Dipsalut han organizado para cada semana de diciembre un tema relacionado con la crisis. La primera conferencia, a las 10 de la mañana y a cargo del enfermero Oriol Gallart Soleras, trataba el tema de la alimentación y a los ocho participantes reveló trucos y maneras de ahorrar sin perder la calidad de la alimentación.

ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

¿Se puede ser feliz?

El colectivo ‘Dona terra’ organizó el 20 de noviembre, en la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca comarcal, una conferencia con el tema ‘Es pot ser feliç?’. La primera sorpresa fue que casi la totalidad de los asistentes eran mujeres de edad mediana y no puedo creer que los hombres no tengan la misma pregunta o situación a resolver.

ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...

Investigando nuestro mundo

La Semana de la ciencia, del 4 al 17 de noviembre, nos ha acercado a la institución más ejemplar de nuestra población, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), ubicado en la cima de Cala Bona o cala de Sant Francesc, justo bajo la torre de Santa Bàrbara.

ed. 227 15 diciembre 2013 Leer más...<< anterior siquiente >>